Teknikproffset har prylar till bra priser!

Kommer ihåg när man var ung och spelade Nintendo. Super Mario Kart och Super Mario Bros var mina favoriter. Super Mario Kart brukade jag spela mot mina två bröder. Jag klådde dem ofta, men när jag fick spela med den lilla draken brukade jag förlora. Super Mario Bros spelade jag nog dagligen under ett par månader. Storyn är att Koppas (elaka sköldpaddor) invaderar Mushroom Kingdom. Alla invånare blir förstenade och staden faller sönder. Den enda som kan läka staden till sitt forna jag är prinsessan Toadstool. Tyvärr kidnappas hon och det är då Mario dyker upp för att rädda henne. Spelet går ut på att klara 8 världar totalt innan man kan rädda prinsessan.

Super Mario Bros är ett spel med enkel grafik och en rolig spelmiljö. Om du inte testat spelet kan jag varmt rekommendera dig att köpa ett Nintendo. Nintendo går idag att köpa via ett antal butiker och jag har periodvis sett det på Teknikproffsets hemsida. Teknikproffset har prylar till bra priser. Exempel på prylar du hittar hos Teknikproffset är datorer, leksaker, babyprodukter, fodral till Iphone, spelkonsoler, hörlurar, laddkablar, surfplattor och mycket mer.

Batteriet i min Iphone 6 börjar bli sämre. Nuförtiden räcker inte en uppladdning hela dagen. Tror det är dags att byta batteri inom kort. Ska även skaffa mig en powerbank som jag kan ha med mig när jag behöver ladda upp mobilen och inget strömuttag finns i närheten.

Undrar hur de kommer göra framöver med laddkablar och kontakter. Idag har ju i princip varje varumärke en egen kontaktmodell som inte fungerar till konkurrerande märkens mobiltelefoner. Ur miljösynpunkt bör det vara något som kommer dyka upp på agendan.

Använder inte min plånbok längre. Jag har lagt in mitt VISA-kort i mobilens mobilfodral. Nästa steg är nog att avskaffa bankkortet och bara betala med mobilen direkt.

Kommentarer är stängda.