Proclient är experter på affärssystem

Idag är det vanligt att delar av verksamheten i bolag blir digitaliserat i någon form. Ett affärssystem underlättar när du har mycket information som behöver lagras, delas med andra program eller förändras av olika användare.

På mitt jobb använder vi ett affärssystem som en programmerare byggde för 4-5 år sedan. Systemet är billigt och vi betalar inga löpande licenskostnader. Nackdelen är att affärssystemet är väldigt unikt och vi är beroende av den person som kodade systemet. Jag tror att ledningen nu också insett riskerna med att vara låst till ett unikt system och en specifik person. Jag tror mitt företag kommer byta ut systemet innan det uppstår större problem.

De flesta affärssystem består av olika moduler. Ert företag kanske funderar på att skaffa ett nytt program för tidredovisning i verksamheten. Ofta medföljer moduler eller så kan du uppgradera programvaran så att det tillkommer delar för redovisning, inköp, resursplanering, projektplanering och orderhantering.

Fördelen med ett effektivt affärssystem är att din verksamhet slipper mycket dubbelarbete när samma data ska matas in på olika ställen. Med ett smart affärssystem kan olika delsystem tala med varandra och dela informationen sinsemellan.

Proclient är ett bolag som är specialister på affärssystemet Pyramid. Proclient hjälper företag effektivisera sin verksamhet genom smarta lösningar. Företaget har utvecklat flertalet funktioner som du kan lägga till i Pyramid. Du kan bl.a. integrera externa webbshoppar och TA-system.

Vill ni skapa en ny webbdesign eller utveckla en e-handelslösning kan Proclient lösa detta åt er. De bygger hemsidor i lättarbetade publiceringsplattformar som används av många företag runt om i världen.

Proclient erbjuder även Teknik och drift för kunder. Detta innebär att ni får hjälp med IT och molntjänster. Man kan säga att Proclient blir er IT-avdelning.

När du har frågor kring  Pyramid affärssystem så kan du alltid höra av dig till Proclient. De erbjuder konsulting, programmering, utbildningar, workshops och förvaltning kopplat till Pyramid affärssystem. Proclients personal har lång erfarenhet av Pyramids affärssystem.

Kommentarer är stängda.