Bromsar och ny öl hos Gröna Lyktan

Det dyker upp lite trubbel under bilen och det var inte länge sedan jag besiktade bilen. Dessförinnan hade jag bilen inne på service. Nu undrar jag vad som händer med mina bromsar. Det låter en massa oljud när jag bromsar och bromeffekten börjar avta en smula. Kan det vara bromsbackar som behöver fixas eller är det bara lite skit på bromsskivorna? Läs mer om du är nyfiken på bromsbackar. Jag vill helst fixa bilen på egen hand. Ska köra förbi OKQ8 i helgen och ta med mig ett gäng verktyg. Borde gå att se vad som krånglar om jag bara kommer under bilen och får god sikt upp mot bromsarna vid hjulen.

Behöver köpa nya möbler till kontoret i nästa vecka. Vi kollar efter kontorsstolar, skrivbord, hörnsoffor, fåtöljer, receptionsdisk och några papperskorgar. Verkar vara populärt att handla på nätet, men jag vill gärna se produkterna innan jag slår till. Ska ta mig en sväng förbi kontorsbutiken som säljer möbler. Vill minnas att Axel från Hisingen jobbar där numera, får kolla om jag kan få tag på honom. Alltid bra med tips från någon man känner när det är dags att handla
saker till firman.

Såg att det kommer ut en ny ölsort nu på fredag. Ska hänga utanför Systembolaget och se till att jag får ett exemplar av ölen. Det är en Pale Ale som är bryggd strax söder om Helsingborg. Ölen har fått mycket bra betyg och jag diggar Pale Ale. Kanske blir det att fira med en öl när man är klar med att fixa bromsarna på bilen. Just det, vill du läsa mer om bromsbackar finns det en hemsida du kan kolla upp.

Missade finalen i Melodifestivalen och antar att jag inte ångrar detta, det är väl ändå väldigt sällan rätt låt vinner?

Kommentarer är stängda.