Att hitta rätt plastlåda till lager och kontor

Att hitta rätt plastlåda till lagret och kontoret är lättare sagt än gjort. För oss var det viktigt att hitta en leverantör som kunde erbjuda ett helhetssortiment av plastlådor. Inte bara lagerlådor utan även kontorslådor och kontorsmaterial.

När vi hittade Gerdmans var det en riktig fullträff. Här var en leverantör som förutom plastlådor i form av lagerlådor, plastbackar, förvaringslådor med mera, även kunde erbjuda kontorsförvaring. Samtidigt som vi utökade vårt lager kunde vi också få med hurtsar, arkivskåp och annat kontorsmaterial. Väldigt smidigt. En annan anledning till att jag alltid letar efter en helhetsleverantör av det jag söker är att det är mycket enklare att få bättre rabatt på materialet.

I vår senaste beställning passade vi även på att köpa med produkter för hemmakontor som har använts av våra anställda i virus-tider. Detta var helt nytt för oss, men har fungerat väldigt bra. Några anställda har velat komma tillbaka till kontoret snabbare än andra, alla har skött sitt arbete minst lika effektivt som tidigare. Att det har fungerat att jobba hemifrån är skönt.

Kommentarer är stängda.