Ett tryckeri som aldrig tummar på kvaliteten

Kommer ni under året att närvara vid mässor eller träffa nya kunder? Passa då på att fixa visitkort och foldrar. Visitkort är ett bra sätt att lämna ett bestående intryck. Det blir lite mer personligt än bara att skicka ett mail och förhoppningsvis sparar mottagaren ditt visitkort för framtida kontakter med dig.

Tycker om att spara på visitkort från företag jag träffar. Jag förvarar visitkorten i en mapp på kontoret för framtiden. Det är stor skillnad på visitkorten jag fått genom åren, vilket är lite av charmen också. Det viktigaste är att visitkortet har ett personnamn, kontaktuppgifter och en webbadress till företagets hemsida. Sen skadar det inte om visitkortet är visuellt tilltalande så man lägger märke till det.

Digitalt Tryck AB i Borås är ett mindre tryckeri som fokuserar på kvalitet och bra service. Tryckeriet hjälper kunder med broschyrer, storformatstryck, visitkort, julkort, rollups, mässmaterial, foldrar, trycksaker och affischer.

Digitalt Tryck AB värderar den personliga relationen med sina kunder. Företaget trycker med vegetabiliska färger på miljömärkta papper och kuvert. Om du ska trycka upp material hos Digitalt Tryck får du gärna sända över högupplösta original inför tryckningen. Behöver du hjälp att skapa ett original kan du höra av dig till personalen, de hjälper dig gärna med designförslag.

Om du befinner dig i Borås kan du besöka Digitalt Trycks kontor. Hjärtat i företaget är tryckeriets digitalprinter. Den trycker upp visitkort, broschyrer och produktblad i ett kvickt tempo. En fördel med digitalt tryck är att det krävs lika mycket förarbete till omfattande volymer som små. Det innebär att de även tar emot din beställning när du har färre volymer som ska tryckas upp.

När ditt företag ska delta på en mässa är det viktigt att berätta om ert erbjudande och produkter. Se till att vara väl förberedd med foldrar, broschyrer, rollups och visitkort. När en besökare visar intresse ska du självklart ha ett snyggt produktblad du kan ge till dem.

Kommentarer är stängda.