Köp delar och sätt samman ditt egentillverkade, unika chassi

Jag trodde att jag hade gjort det mesta som har med min bil att göra. Har alltid gillat att meka i garaget, bygga om och byta ut delar på egen hand. Något jag länge tyckt vart tråkigt har dock varit chassit på bilen. Har bara hittat färdiga och enligt mig, rätt tråkiga lösningar när det kommer till chassibyggen och sådant. Har många gånger även upplevt att de chassibyggen som funnits på marknaden inte passar just min bil vilket slutat i att man fått göra en egen halvtaskig lösning av det som finns. Det var inte för så längesedan jag upptäckte att man kan köpa egna chassidelar så att man kan sätta samman sitt alldeles egna chassi.

Länkhuvuden, ledlager, chassirör, svetsfästen, dammskydd och distanser

Jag hittade så himla mycket olika delar som jag köpte hem. Det fanns även delar till så mycket annat man kan sätta samman på egen hand, som exempelvis till bash bars och skyddsburar. Läs mer om du är intresserad av vad du kan köpa hem för delar och bygga ihop någonting kul och unikt av till din bil. Jag köpte i alla fall bland annat hem ett gäng länkhuvuden, ledlager, chassirör, svetsfästen, dammskydd och distanser.

Ska bli galet roligt att sätta samman mitt alldeles egna unika chassi

Det fanns så mycket att välja mellan och det ska bli galet roligt att sätta samman mitt alldeles egna unika chassi. Ett som passar perfekt till min bil och inte finns masstillverkat på marknaden. Det är ju rena guldgruvan för en sådan som mig. Jag tänkte påbörja mitt chassibyggande nu till helgen och är verkligen så spänd på resultatet. Ett hett tips till dig som också vill ha unika och egenkomponerade chassin och annat till just din bil, köp hem delar till att sätta samman ditt eget.